Még nem sikerült azonosítani, hogy kit gázolt halálra a vonat

Rendőrség
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy elhunyt, ismeretlen férfi azonosításához.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/3660/2015. bü. számon eljárást folytat egy ismeretlen 20-30 év közötti férfi halálesete miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 16-án 9 óra 30 perc körüli időben, a Debrecen-Alsójózsa vasútállomás közelében egy ismeretlen férfit egy személyvonat elgázolt. A baleset következtében a férfi a helyszínen életét vesztette. Az ismeretlen személy okmányokkal nem rendelkezett.

A férfi elhalálozásakor barna színű Angelo Litrico márkájú, kapucnis pulóvert, szürke színű hosszú nadrágot, valamint barna színű bőr sportcipőt viselt.

Az elhunyt férfin több tetoválás található:

– bal mellén körülbelül 30×35 centiméteres ördögfejet ábrázoló,

– bal alkarjának belső részén “Dzseni” felirat

– bal kézfején egy betűkombináció, mellette „nonfigurativ” minta

– jobb kézfején, a hüvelykujjánál “AK26” felirat

– jobb alkar belső oldalán “Varenje” felirat, mellette szintén „non figurativ” minta

– jobb vádliján egy körülbelül 25 centiméteres átmérőjű koponya látható.

A rendőrség az elhunyt azonosítása érdekében kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a baleset körülményeiről információval rendelkezik tegyen bejelentést személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán  (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.