Eltűnt személyt kerestek

Rendőrség

03.10: Frissítés: Rafael József időközben épségben megkerült.

A 28 éves férfi Komádiból tűnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 09020/1770/2015. általános számon körözési eljárást folytat Rafael József eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2015. március 7-én eltávozott komádi lakásából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Rafael József 170 centiméter magas, fekete színű, rövid hajú, szeme színe sötét barna. Eltűnésekor fekete színű kabátot, fekete színű nadrágot, fekete színű gumicsizmát és rózsaszín hátizsákot viselt. Jellegzetessége, hogy szemöldöke dús és első két foga elálló.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Rafael József  tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06 52 516 400 telefonszámon, vagy – névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a keresett férfi viselkedése kiszámíthatatlan, ezért aki felismeri, haladéktalanul hívja a fenti telefonszámok valamelyikét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.