Debreceni volt az egyik drogkereskedő

Rendőrség

Két kábítószerárust, egy 40 éves nyíregyházi és egy 41 éves debreceni férfit fogtak el a szabolcsi rendőrök – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy a két férfit a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt őrizetbe vette.

A százados tájékoztatása szerint a nyíregyházi gyanúsított egy közúti ellenőrzésen bukott le: hétfőn Újfehértó belterületén igazoltatták és a kocsijának hátsó ülésén zsákba rejtett zöld növényi származékot, a gyorsteszt szerint drogot találtak.

A férfi lakásán házkutatást is tartottak, ahol kábítószer adagoláshoz használt digitális mérleget és őrlő eszközöket foglaltak le.

Ugyancsak hétfőn tartottak ellenőrzést a szabolcsi rendőrök a debreceni férfi otthonában, s a családi ház átalakított szaunahelyiségéből 19 tő indiai vadkender került elő, illetve már kiszárított és eladásra előkészített marihuánára bukkantak, továbbá adagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le.