Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

Szelektív kuka gyulladt ki a Thomas Mann utcában

Szelektív hulladékgyűjtő gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, a Thomas Mann utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek nem terjedtek át a kuka melletti épületekre, garázsokra.

Szemétledobó gyulladt ki a Cívis utcán

Vasárnap késő délután Debrecenben, a Civis utcában egy tíz emeletes társasház szemétledobójában fél négyzetméteren a szemét égett. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők a tüzet eloltották. A tűzoltók a lépcsőházat szellőztették át.

Kerékpárútra dőlt a kerítés Hajdúszoboszlón

Húsz méter hosszan a szél járdára és kerékpárútra döntött egy kerítést vasárnap délelőtt Hajdúszoboszlón, a József Attila utcában. A  helyi hivatásos tűzoltók a kerítést eltávolították, így az út akadályt megszüntették.

Árokba hajtott, de nem sérült meg

Vasárnap hajnalban egy személygépkocsi árokba hajtott Nagyhegyes közelében a 3321-es számú úton. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az autó vezetője ki tudott szállni a járműből, nem sérült meg. A tűzoltók elvégezték a feszültségmentesítést.