tankcsapda_20

Nagy zúzásra készül a Tankcsapda

Klubkoncert hangulatot akar varázsolni a Tankcsapda a Papp László Budapest Sportarénába április 28-án. A népszerű debreceni rocktrió első önálló koncertjét adja itt, és az este egyik legérdekesebb eleme lesz, hogy a színpadot az Aréna közepére helyezik.

DJ Junior

Buliajánló

Ma kezdődik a hétvége. Néhány helyszín,ahol szórakozhatunk.

pink-wim-mic-650-430-637x421

Pink is jön idén a Szigetre

Az idei Sziget mínusz egyedik napján, augusztus 9-én fog fellépni az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb popénekesnője, akinek állítólag idén jön majd ki hetedik lemeze. 

eur__pa_kiad__

Debrecenben is fellép az Európa Kiadó

Az Európa Kiadó, amely tavaly év végén új albummal (…Valahol lenni…) jelentkezett, a hétvégén kezdi tavaszi turnéját. A kultikus zenekar a közelmúltban átalakult, a hétállomásos koncertsorozatot szombaton Miskolcon, új felállással indítja Menyhárt Jenő csapata.

prodigy

A Prodigy is jön a Campusra

A legnépszerűbb magyar előadók mellett idén a The Prodigy, a dán Lukas Graham, a berlini DJ-producer Alle Farben, Charlott Boss, azaz Nod One’s Head, valamint a kilencvenes évek legnépszerűbb dance párosa, a 2 Unlimited is vendége lesz az immár tizedik születésnapját ünneplő Campus Fesztiválnak július 19. és 23. között a debreceni Nagyerdőben.