Több mint 20 ezer tanuló táborozhat Zánkán tavasszal

Ország

A zánkai táborhelyen a tavalyihoz képest kétszer annyi gyermeket fogad tavasszal az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, így több mint 20 ezer tanuló táborozhat május 1. és június 5. között a Balatonnál.

Az alapítvány hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a háromnapos tábori ottalvós osztálykirándulásokon húszféle teljesen ingyenes programon vehetnek részt a gyerekek. Ezenkívül térítésmentes a szállás és a napi ötszöri étkezés is – tették hozzá.

Részletezték: a többi között lesznek koncertek, ismeretterjesztő műsorok, mozi, kalandpark és többféle sportolási lehetőség. Továbbá néptánc és táncház, számháború, állomásos játékok és kézműves foglalkozások is biztosítják a minimum 20, maximum 150 gyermekből álló iskolai csoportok aktív kikapcsolódását.

Jelezték: a tavaszi Erzsébet-táborokba mindössze ezer forint részvételi biztosíték befizetése szükséges.
A részvételhez az erzsebettaborok.hu weboldalról elérhető E-Tábor Plusz szoftveren keresztül kell jelentkezni. Fontos, hogy a felületre szükséges regisztrálni, a korábban már jelentkező intézményeknek és szervezeteknek is – olvasható a közleményben.