Újraélesztést végző mentősökkel ordítozott egy buszsofőr, Facebookra is kiposztolta haragját

Ország

Magából kikelve ordibált, mert az újraélesztést végző mentősök miatt tolatnia kellett. 

Botrányt csinált egy buszsofőr egy újraélesztésnél. Miközben a mentősök egy idős nő életéért küzdöttek, egy buszsofőr magából kikelve ordibált, mert a mentőautó miatt tolatnia kellett. A felháborító esetről az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be.

A Facebookon azt írták:

Miközben két mentő személyzete is küzdött egy asszony életéért az Óföldeáki idős otthonban, az épület előtt egy szitkozódó buszsofőrtől visszhangzott az utca. Szerinte a mentők szabálytalan parkolása miatt tolatnia kell a busszal, ami meghaladja a képességeit. A magából kikelt arrogáns buszost a menetrend sem izgatta, hiszen a buszról leszállva telefonjával percekig fényképezte a helyszínt, hogy gyorsan fel is tölthesse az eseményt a Facebookra. Végül, miután elküldte bajtársainkat melegebb éghajlatra, a sebességváltó igénybevételével mégis sikerült megoldani a rendkívül összetett közlekedési anomáliát.

Ezt pedig a sofőr osztotta meg Facebook-oldalán:

mentobuszos_face

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. pár óra alatt reagált az ügyre és, és a Facebookon az Országos Mentőszolgálat posztja alá ezt írta a kommentszekcióba:

Mentőszolgálat, tisztelt Mentősök!

Társaságunk mélységesen megdöbbent a posztban szereplő mondatokon. Őszintén sajnáljuk a történteket, és a DAKK Zrt. nevében elnézést kérünk munkatársunk szolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt.

Amint ma értesültünk az ügyről, természetesen vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk.

Üdvözlettel:

DAKK Zrt.