Jótékonysági csokigyűjtés indult a szegény gyermekekért

Ország

Egy – egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány közösen más szervezetekkel idén is 1000 gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot. A jótékonysági akciót bővebben a www.karitacio.hu oldalon lehet megismerni! Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívnak a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.

Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

Esemény

Csoki leadási pont:
6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.
Ez postacím ahova távolról is küldhető csokoládé.

Csoki gyűjtőpontokat várnak
Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres a Karitáció Alapítvány, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Segítő szándék esetén a www.karitacio.hu oldalon fellelhető elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot. Hálásan köszönjük!