hu-59c4cb4435253-document-page-001

Ingyenes előadást tart Debrecenben Bagdy Emőke

A Református identitás és életgyakorlat című előadáson olyan kérdések kerülnek előtérbe, hogy mit jelent napjainkban, a reformáció kezdetének 500. évfordulóján reformátusnak lenni, miként jelentkezik Isten és a hit a mindennapjainkban, valamint hogyan lehet időről időre megújítani hitünket.

porkolabyt

Új európai kulturális együttműködés: Debrecen az alapítók között

Az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet elnyert városokat és a címre pályázó településeket tömöríti az a nemzetközi együttműködési kezdeményezés, amelynek első alkalommal Kolozsvár adott otthont pénteken és szombaton – közölte Porkoláb Gyöngyi, az EKF Debrecen 2023 Nonprofit Közhasznú Kft. operatív igazgatója az MTI-vel.

H16A8313p.rakossy_resize

Az Erkel Színházban is látható a Figaro 2.0

Az Erkel Színházban is látható hétfőtől a Figaro 2.0 névre keresztelt produkció, a Figaro házassága című Mozart-vígopera Hábetler András operaénekes és rendező által újragondolt változata.

IMG_6825

“Kortalanul” – jön a XVII. Idősek Hónapja rendezvénysorozat

A Debreceni Művelődési Központ hagyományaihoz híven idén is megrendezi, a már  évek óta sikeres és nagy érdeklődéssel várt „Kortalanul” XVII. Idősek Hónapja rendezvénysorozatot, amelynek az ünnepélyes megnyitójátszeptember 25-én, hétfőn, 14 órakor tartják a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házában(Piac u. 22.).