Na, ki lépett fel vasárnap Hajdúböszörményben?

Helyi hírek

Hajdúböszörményben is a hajdú hagyományokat keresték vasárnap. Debrecenhez hasonlóan itt is programokkal és sztárfellépővel várták a szórakozni vágyókat. Tóth Gabi előző este még Debrecenben tüzelte a hangulatot, most Böszörményben tolta a dalokat.

A nap folyamán fellépett Kíváncsi Katica Mesezenekara,  a Locsi-fecsi Népi Énekegyüttes, a Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar.

A Bakator zenekar a Hajdúböszörményi Népi együttes talpa alá valót húzta a hagyományörző napon.

 

Aki inkább mozgásra vágyott az a táncházban rophatta, de rendeztek kerékpáros településkerülést is. A kicsiket játszóház és népmese előadás és kézműves foglalkoztató is várta. A fotóponton népi viseletben lehetett képeket lőni.

A rendezvényt Kiss Attila, polgármester, dr Tiba István, parlamenti képviselő és Pajna Zoltàn a megyei önkormányzat elnöke nyitotta meg. Este hattól a Jazzmelon Big Band 20 éves jubileumi koncertjét követhették a műfaj rajongói.

Az estet Tóth Gabi zárta. Szombat után Hajdúböszörmény lakói is csápolhattak az énekesnő dalaira. Aki halmozni szerette volna az élvezeteket az felváltva nézhette a színpadon és mobilon is a Sztárban sztár leszek aktuális válogató adásában.

 

Fotók: hbmo

Büszkeség! Hajdúböszörménybe is megérkezett a Bocskai-szablya