Lendvai Levente

Így lesz igazán finom a húsvéti sonka

Húsvét közeledtével sok családban felmerül a kérdés: mi teszi igazán különlegessé a húsvéti sonkát? Az ünnephez kapcsolódó étkezési szokásokban gyökerező hagyományok mellett az igazi húsvéti sonka alapvetően két dologból áll: minőségi alapanyagokból és gondos elkészítésből. Ehhez ad most néhány tippet a Budapest legmagasabb pontján újonnan megnyitott étterem, a VIRTU ifjú séftehetsége, Lendvai Levente.

Lukács Laci piros-fehér történetek

Lukács Laci: pucéran sírtam a televízió előtt

Ezúttal is a nagyerdei Víztoronyban rendezték a nagy sikerű Piros-fehér történetek következő eseményét, amely egyben a második évad nyitánya volt. A vendég ezúttal nem egykori vagy jelenlegi Loki-futballista volt, hanem egy Debrecenhez ezer szállal kötődő rocklegenda, nem utolsósorban a Loki-induló megalkotója: Lukács László, a Tankcsapda frontembere.