Három órán át erőszakolt egy diáklányt a zenetanára

Élettársa lányára támadt a hajdúnánási asszony

Helyi hírek

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a nő ellen, aki az élettársa házában szeneslapáttal verte meg a sértettet.

A vádlott és a sértett édesapja huzamosabb ideje éltek élettársi kapcsolatban a férfi hajdúböszörményi házában. A férfi súlyos betegségben szenvedett, ezért élettársa látta el és gondozta rendszeresen.

2018. november 11-én a délelőtti órákban a hajdúböszörményi házban megjelent a férfi lánya, aki szóváltásba keveredett a vádlottal, mert a sértett szerint az asszony nem gondozta megfelelően az édesapját.

A vita hevében a vádlott a szobában lévő 30 cm-es, nyeles fém szeneslapátot felkapta és azzal erőteljesen ráütött a sértett combjára, valamint a bal könyökére, eközben hangosan szidalmazta őt.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel az elkövetés módjára, eszközére, valamint a sérült testtájékra, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyosabb sérülés okozására irányult.

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványt tett arra, hogy a járásbíróság az iratok tartalma alapján, tárgyalás lefolytatása nélkül intézkedésként a vádlottat bocsássa próbára.