Nem tetszett a partnere, csúnyán összeverte saját testvérét egy polgári férfi

Helyi hírek

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a polgári férfi ellen, aki egy családi vita hevében megverte a testvérét.

A vádlott és a sértett testvérek, a bűncselekmény elkövetését megelőzően életvitelszerűen egy házban éltek Polgáron. A vádlott azonban ellenezte a sértett aktuális élettársi kapcsolatát, ezért egy közeli rokonához költözött.

2019. február 8-án 17.00 óra körüli időben a vádlott és a sértett élettársa Polgáron gyalogosan haladtak és miután összetalálkoztak, együtt mentek tovább a sértett lakása irányába. Ez alatt a vádlott és a férfi között szóváltás alakult ki, majd az élettárs bement a sértett házába, a vádlott pedig tovább haladt a tartózkodási helyére.

Rövid idő elteltével, miután a sértett tudomást szerzett a testvére és az élettársa közötti újabb konfliktusról úgy döntött, hogy beszél az öccsével, ezért elment a tartózkodási helyére. Ott a ház egyik szobájában beszélgetni kezdtek, köztük heves szóváltás alakult ki a sértett élettársa miatt, ezért a vádlott hirtelen odalépett a sértetthez és őt egy alkalommal ököllel nagy erővel megütötte az arcán és egy alkalommal erőteljesen belerúgott a sértett jobb combjába. A bántalmazást követően a sértett gyorsan eltávozott a helyszínről.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében a szája környékén és a jobb combján zúzódásos sérüléseket szenvedett, továbbá fogmedernyúlvány törése keletkezett, mely 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés.

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján jóvátételi munka kiszabását indítványozta azzal, hogy a járásbíróság rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.