Az óvoda előtt verte meg barátjának bántalmazóját a szerepi férfi

Helyi hírek

A vádlott 2018. április 10-én kora délután a gyermekéért érkezett a szerepi óvodába. Útközben tájékoztatták ismerősei, hogy egy férfi röviddel azelőtt bántalmazta a náluk lakó barátját.

Az intézményhez érkezve a vádlott meglátta a barátja sérüléseit, majd a férfi elmondta neki, hogy ki verte meg. Ezután a vádlott kiszaladt az óvoda elé az utcára, ahol a sértett ittas állapotban hangoskodott.

A vádlott a férfihoz lépett és indulatában egy alkalommal ököllel megütötte a bal szeménél. A sértett a földre esett és eszméletét vesztette. A további bántalmazást a vádlott anyja akadályozta meg.

Az ütés következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló baloldali csontos szemüregtörést, baloldali arccsonttörést és a szemtájékon zúzódásos sérülést szenvedett.

A Püspökladányi Járási Ügyészség a tettét beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és arra tett indítványt, hogy a bíróság a felfüggesztés próbaidejére rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.