Kátyúzás, útlezárások – friss útinform Debrecenből

Helyi hírek

Hol ne közlekedjünk rutinból?

Útinform jelentés:

Munkafolyamat megnevezése Helyszín (Munkaterület) Megjegyzés Várható befejezés
Kátyúzás Debrecen egész területén folyamatos
Forgalmi rend változás Szent Anna utca – Klaipeda utca kereszteződés A Klaipeda utca felől két sávból lehet majd a Szent Anna utca felé jobbra kanyarodni a gyalogosoktól külön fázisban. A külső egyenes sáv, egyenes-jobbra sávvá lesz átalakítva. 2018. február 23-tól
Forgalmi rend változás Miklós utca A Miklós utcán egyirányú forgalmi rend került bevezetésre – a Piac utca irányából a Külsővásártér irányba lehet közlekedni. 2017. november 21-től
Forgalmi rend változás Szt. Anna utca – Attila tér A belvárosi egyirányúsítás kapcsán az Attila téren és a Szent Anna utcán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre – a Wesselényi utca irányából a Piac irányba lehet közlekedni. 2017. november 23-tól
Forgalmi rend változás Faraktár utca- Kossuth utca A belvárosi egyirányúsítás kapcsán a Faraktár utcán és a Kossuth utcán egyirányú forgalmi rend került bevezetésre a Piac utca irányából a Hajnal utca irányba lehet közlekedni. 2017. november 25-tól
Forgalmi rend változás Széchenyi utca (Piac utca – Antall J. u. között) A belvárosi egyirányúsítás kapcsán a Széchenyi utca érintett szakaszán egyirányú forgalmi rend került bevezetésre az Antall J. utca irányából a Piac utca irányba lehet közlekedni 2017. november 27-től
Forgalmi rend változás Széchenyi utca (Antall J. utca – Nyugati utca) A belvárosi egyirányúsítás kapcsán a Széchenyi utca érintett szakaszán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Nyugati utca irányából a Piac utca irányba lehet közlekedni 2017. november 28.  17.00 órától
Forgalmi rend változás Zöldfa utca, Kandia utca (Zöldfa utca – Szent Anna utca között), Nap utca, Baross utca, Cegléd utca, Méliusz tér A belvárosi egyirányúsítás kapcsán az érintett utcákban az egyirányú forgalmi rend megfordult.

A Kandia utcában kétirányúsítás került bevezetésre a Zöldfa utca és a Szent Anna utca között. Ezen a szakaszon a parkolási lehetőség megszűnt.

Méliusz tér Kígyó u. – Kossuth u. között zsákutca (Burgundia u. irányába).

2017. november 16-tól
Március 15-i rendezvények ideiglenes forgalmi rendje – az Egyetem sugárút – Bethlen u. – Déri tér útvonalon  

– a Petőfi téren, a Wesselényi utca és a Holló János utca közötti szakaszán

– a Piac utca Holló János utca és Kossuth utca közötti szakaszán.

2018. március 14-én:

– 18.15 – 19.30 óra között az Egyetem sugárút – Bethlen u. – Déri tér útvonalon fáklyás felvonulás lesz, ezért a forgalom akadályoztatásával kell számolni a csomópontokban a fő és mellékirányokból is. A menet elhaladásáig minden gépjármű forgalma tilos.

2018. március 15-én:

– 08:00 – 14.00 óra között a Hatvan utca, Posta átjáró és a Kossuth tér közötti, valamint a Füvészkert utca Perényi utca és Múzeum utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos. A Perényi utcában, valamint a Múzeum utca Déri Múzeum keleti oldala melletti szakaszán kétirányú forgalmi rend kerül bevezetésre, ezen útszakaszokon minden gépjármű várakozása tilos.

– 09.30 – 09.45 óra között a Régi Városháza és a Kálvin tér közötti szakaszon a villamosközlekedés szünetel.

– 10.50 – 11.30 óra között a Piac utca Holló János utca és Kossuth utca közötti szakaszának menetirány szerinti jobb oldalán a menet elhaladásáig minden gépjármű forgalma és várakozása tilos, a keresztirányú forgalom a menet elhaladásáig leállításra kerül. A menet rendőri felvezetéssel kerül biztosításra.

– 10.50 – 12.30 óra között a Petőfi téren, a Wesselényi utca és a Holló János utca közötti szakaszon, valamint a Petőfi téri szervízúton a Holló János utca és Iparkamara utca közötti szakaszon minden gépjármű forgalma és várakozása tilos, az autóbuszjáratok nem, a villamosok lassítva közlekednek. A csomópontokban rendőri forgalomirányítás kerül biztosításra

– 12.30 – 13.15 óra között a Piac utca Holló János utca és Kossuth utca közötti szakaszának menetirány szerinti jobb oldalán a menet elhaladásáig minden gépjármű forgalma és várakozása tilos, a keresztirányú forgalom a menet elhaladásáig leállításra kerül. A menet rendőri felvezetéssel halad.
Az autóbusz, valamint villamos járatok lassítva közlekednek.

Március 15-i rendezvények ideiglenes forgalmi rendje
Csapadékvízcsatorna építés Ringló u., Cseresznye u., Széna tér Úton folyó munkák, útszűkület, ideiglenes forgalomkorlátozás 2018. október 31.
Debreceni Vízmű hibaelhárítás Teleki u. – Haláp u. kereszteződésben Úton folyó munkák, útszűkület, ideiglenes forgalomkorlátozás 2018. március 31.
Labdarúgó mérkőzés miatti forgalomkorlátozás Nagyerdei körúton az Ady Endre út és a Pallagi út közötti szakaszon 10.00 órától előreláthatólag 17:30 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni és várakozni tilos.

12:00 órától előreláthatólag 17:30 óráig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalomtilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.

2018.03.10-én
Hőszolgáltató hibaelhárítás Senyei-Oláh I. u. 37. sz. előtt Útlezárás, úton folyó munkák, ideiglenes forgalomkorlátozás 2018. 03. 21.
Kerékpárút-építés, padkarendezés Kossuth u. Úton folyó munkák, ideiglenes forgalomkorlátozás 2018. 03. 26.

 

Debrecen, 2018.03. 09.