Óriási érdeklődés övezi a IV. CS.A.K. egy nő?! konferenciát

Helyi hírek

„Hogyan adhat támogató erőt egy női közösség? Milyen különleges szerepekben tevékenykedhetnek nők? Hogyan vélekednek a férfiak a nőkről? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a IV. CS.A.K. egy nő?! konferencián 2017. október 12-én, 10.00 órától a Lovarda Szórakoztató Kulturális Központban, Debrecenben. Emellett születésének centenáriuma alkalmából Szabó Magda íróra is emlékezünk majd ezen a napon.

A rendezvényen olyan jeles közéleti személyiségek és művészek vesznek majd részt, mint Király Nóra, Juhász Anna, Karafiáth Orsolya, Kubik Anna, Tenki Réka, Al Ghaoui Hesna, Porkornyi Lia, Bereczki Zoltán vagy Györfi Pál. A beszélgetéseket Jakupcsek Gabriella vezeti.” – foglalta össze röviden a hazánkban egyedülálló kezdeményezés legújabb állomásának tematikáját Porkoláb Gyöngyi, a CS.A.K. egy nő?! program alapítója, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke.

A CSAK egy nő?! programsorozatot a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 2016-ban indította útjára azzal a céllal, hogy a társadalom szélesebb és szűkebb egységeiben; a családok életében nyitott társadalmi párbeszéd induljon el a hagyományos női-férfi szerepek; az anya, nő, karrier viszonyrendszerének újraértelmezése kapcsán.

A nagysikerű konferenciasorozat negyedik állomása nemcsak a női-férfi szerepeket helyezi új alapokra, hanem a 18 éve aktívan tevékenykedő Debreceni Kőr Dáma Egyesület működését is: megújult arculattal, stratégiával és programelemekkel, valamint sok-sok új taggal szerveződik újra és folytatja további tevékenységét az egyesület.

Részletes program