Külön temetik el fiától az öngyilkos hajdúszoboszlói családapát

Helyi hírek

Két településen, három sírba kerülnek a múlt heti hajdúszoboszlói családi tragédia áldozatai.

A Blikk információja szerint az édesanyát, Beát és fiát, Milánt a nő szülőfalujában, Ebesen helyezik örök nyugalomra, a családfőt, B . Lászlót pedig Hajdúszoboszlón.

„Úgy tudom, Bea rokonainak megkönnyebbülést jelentett, hogy Lászlót még csak nem is azon a településen temetik el, ahol ők élnek. Nem tudták volna elviselni a tudatot, hogy látniuk kell a férfi sírhelyét, amikor kimennek a temetőbe az anyához és fiához” – mondta el a Blikknek egy ebesi asszony.

Szeptember 4-én találták meg holtan hajdúszoboszlói otthonában B. Beá­tát. A társasházi lakásban volt egy búcsúlevél is, amelyben az asszony leírta, hogy a rendőrök hol találják a férjét és közös gyereküket, Milánt. A Keleti-főcsatorna egyik leágazásánál valóban rábukkantak apa és fia élettelen testére.

Az első hírek arról szóltak, hogy László először megmérgezte fiát, magát felakasztotta, felesége pedig felvágta az ereit. Később a tragédiával kapcsolatban több verzió is napvilágot látott, volt, aki az állította, a szülők együtt tervelhették ki Milán meggyilkolását, majd a közös öngyilkosságot. Biztosat még mindig nem lehet tudni, a rendőrség szakértők bevonásával próbálja kideríteni, mi történt.