Bódi Sylvi szexi

Bódi Sylvit anyaszült meztelenül fotózták

Bulvár

Újra vadítóan szexi képek készültek Bódi Sylviről. A VIASAT3-on futó Exek az Édenben háziasszonya elárulta, hogy bár valóban pőre a képeken, arra azért ügyelt, hogy ne látszódjon minden porcikája, s ízléses képek szülessenek.

„Teljes meztelenséget már nem akartam, annak vége, két éve, a Playboy számára vetkőztem utoljára. Azonban ilyen típusú fotózásokat, ahol inkább művészi, mintsem aktképek készülnek, szívesen vállalok”

mondta a Blikknek Sylvi, aki elárulta, hogyan hangolódik egy ilyen munkára.

Bódi Sylvi meztelenül

További fotók itt >>

„Ez most furán hangzik, de nem készülök sehogy, koplalni sem szoktam. Egyszer, tizenöt éve megpróbáltam, mert hallottam, hogy a modellek azt csinálják, de nem jött be. Egészségtudatosan étkezem, nem eszem húst, nem iszom alkoholt, ez a titkom.”

Bódit egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. A modell állítja, csodásabb helyen nem is pózolhatott volna.

„Izgalmas volt, hogy egy új fotóssal dolgozhattam együtt. Előfordult már, hogy nem kértem pénzt azért, hogy modellt álljak, ugyanis a fotóssal együtt alkotunk, művészi terméket állítunk elő” – magyarázta Sylvi.