Ingyenes busz- és villamosvezetői tanfolyamot indít a DKV

buszsofor1

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy térítésmentesen kitanuld a szakmát, és sofőr lehess!

A DKV felhívása

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának támogatásával autóbusz és villamos járművezetői tanfolyamot hirdet.

Ha Ön is szeretne egy hosszútávú munkalehetőséget, akkor jelentkezzen a 2017 márciusában induló autóbusz- és villamosvezetői képzésünkre, mely Önnek díjmentes.

 

Milyen feltételeknek kell megfelelni a jelentkezéshez?

 • közfoglalkoztatási jogviszony vagy regisztrált álláskeresői státusz és nem egyéni vállalkozó
 • érvényes B kategóriás jogosítvány
 • betöltött 20. életév, de nem érte még el az öregségi nyugdíjkorhatárt (villamosvezetői képzés)
 • betöltött 20. és fél életév, de nem érte még el az öregségi nyugdíjkorhatárt (autóbuszvezetői képzés)

 

Mit kell tudni a jelentkezésről?

 • A kiválasztás jelentkezési sorrendben történik.
 • Korlátozott a kiválasztottak létszáma.
 • Fényképes, elektronikus önéletrajzát várjuk a hr@dkv.hu e-mail címre.
 • A jelentkezőkből folyamatos a kiválasztás.

 

Mit kell tudni a képzésről?

 • Az autóbusz- és villamosvezetői képzés 100%-ban támogatott, így Önnek díjmentes.
 • Az első tanfolyamok várhatóan 2017 márciusában indulnak.
 • A képzés ideje maximum 9 hónap, melynek során elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek a kiválasztott jelentkezők.
 • A képzésben részt vevők közfoglalkoztatási járadékot kapnak.

 

Mi az, amit kínálunk a képzés végén?

 • A sikeres vizsgát tevők a mindennapokban kamatoztathatják megszerzett tudásukat a DKV Zrt.-nél autóbusz vagy villamos járművezetői munkakörben.
 • Biztos jövedelem, kiszámítható munkaidő.
 • Hosszútávú fejlődési lehetőség, további képzések a DKV Zrt.-n belül.

Amennyiben szeretné egy új területen kipróbálni magát, nyitott az új dolgokra és szeretne egy kiváló csapat tagja lenni, új embereket megismerni, ne késlekedjen, küldje el fényképes önéletrajzát a hr@dkv.hu e-mail címre.

Ne feledje! A létszám korlátozott, kiválasztás a beérkezés sorrendjében történik!

 

15 thoughts on “Ingyenes busz- és villamosvezetői tanfolyamot indít a DKV

 1. Tisztelt DKV Zrt .azzal a kéréssel szeretnénk fordulni önökhöz hogy a fent említett Autóbusz képzésre nagyon nagy örömmel szeretnénk jelentkezni engem Budai jenö nek hívnak születési évem Debrecen .1973.02.01 .Anya neve Lénárth piroska Lakcímem Kokad Aranyjános ut 20 irányító szám 4284 – B jogosítvánnyal rendelkezem 2002 óta folyamatosan vezetek a mai napig is Élérhetőségem. Tesz cos mobil . 0631-327-07-24

 2. Sikeres vizsgát követően D kategóriájú jogosítványt kapunk vagy 1 DKV busz ill villamosvezetői jogosítványt. Mivel D kategóriás jogosítványnak feltétele a C-s jogosítvány és a betöltött 24. életév is.

 3. Beugró kérdésnek kellene lennie az interjún, hogy ismerik e a 24es számrendszert, tudnak e 0-60ig számolni meg még pár ilyen idővel kapcsolatos minimális ismerettel rendelkeznek e. Mert szerintem egyik sofőr sem ismeri aki jelenleg dolgozik 😀

 4. A villamosvezetői tanfolyamot az elkezdők nagy százaléka nem tudja befejezni. Egyetemi, szinte mesterképzés szinten megy az oktatás, és a számonkérés is. Aki nem érez magában elegendő kitartást és értelmi képességet ehhez, az ne is égesse magát még azzal se, hogy az első interjúra bemegy.

  • Őszinte részvétem annak aki itt végzi el a villamosvezetői tanfolyamot.A régi Volánosok is hullottak innen kifelé.A D kategoriára nem vettek fel,igy Pestre mentem a Volánbuszhoz.Jobban is jártam.

 5. Elhivatottság kell hogy valaki tömegközlekedésben dolgozzon; nem pedig hogy valami munkát talál az illető.itt van felelősség ember életekért felelős!!! sokan aszt hiszik leány álom buli az egész.

 6. A B kategóriás jogosítvány a villamosvezetőire is követelmény? Nem igazán értem, ha a fővárosban ahol azért jóval nagyobb mértékű közlekedés van, nem kérnek kötelezően B kategóriás jogosítványt, akkor Debrecen & Szeged miért ragaszkodik hozzá? A tanfolyam & vizsga nehéz, szerintem túlbonyolítottak, de azért emberhiánnyal küzdenek! Gratulálok! 🙁
  Megjegyzem egy gyakorlatiasabb képzés nem azt jelentené, hogy a közlekedés biztonságát veszélyeztető vezetők kerülnének ki a tanfolyamról!
  (Egy volt járművezető véleménye…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*