Debreceni kislány lett a legszebb

Helyi hírek

A gyerekszépségversenyek már nem csak Amerikában népszerűek, hanem világszerte hódítanak.

Az egyik legnagyobb hazai gyerekszépségverseny, a Little Miss Hungary versenyigazgatója, Bartalovics Ildikó összegezte a 2016-os év eddigi eredményeit: Magyarországon rengeteg szép gyerek van, közülük egyre többen jelentkeznek hozzánk különböző versenyekre. A hazai megmérettetéseken jól szereplő versenyzőknek nemzetközi lehetőséget is tudunk biztosítani, a világ számos országában képviseltetjük magunkat.

A versenyigazgató büszke arra, hogy a hazai versenyek iránt is nagy az érdeklődés a fiúk és a lányok körében is. Az 5 éves Flöchlich Tamás például egy budapesti versenyünk első helyezettje lett, a 6 éves Mozsolits Marcell pedig augusztusban Bulgáriába utazik egy világversenyre. Nem csak szépséggel lehet kitűnni: a 15 éves Gunics Rafael megnyerte a Little Miss Hungary Tini kategóriát, mellette remekül énekel, rá tehetsége miatt is felfigyeltek.

Az idén tűnt ki a mezőnyből Sarkadi Bíborka, aki tavaly az első versenyén Debrecen szépe lett, ebben az évben azonban már számos országos versenyen ért el kiemelkedő helyezést, ő lett a Little Miss Hungary abszolút győztese, sőt Londonban is járt fotózáson, ahol munkát ajánlott neki egy modellügynökség.

Szintén nemzetközi szinteken figyeltek fel a 13 éves Kurucsai Rékára is, aki Grúziában második lett egy világversenyen. Szeged gyermekszépe, Domonkos Panka 10 éves és már 164 centi magas, idén augusztusban világversenyen is indul.