Olvasónk írja: Állatkínzás, vagy szimplán tudatlanság egy debreceni bevásárlóközpontban

Olvasói észrevétel a húsvéti élőállat-bemutatóról az egyik nagyáruházból. (Ha Ön is tapasztalt valami furcsát, megbotránkoztatót, említésre méltót a környéken, kérjük, írja meg nekünk az info@debrecensun e-mail címre. A levelet esetenként – az érdemi tartalom változtatása nélkül – szerkesztjük.)

Várják az adakozókat is a húsvéti ételosztáson Debrecenben

A több éves hagyománynak megfelelően, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon Facebook-csoport, április 21-én, húsvét vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élőket.

Önzetlen segítőket tüntetett ki a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Múlt és jövő közeli és távoli perspektívában: megtartotta éves közgyűlés és Vöröskereszt világnapi megemlékezését a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. Személyesen jött el Kardos István,a Vöröskereszt főigazgatója, így több kérdést megbeszéltek a megyei vezetőséggel az országos és a megyei tapasztalatokat összevetve.

Nagy volt az összhang a debreceni közgyűlésben a Notre Dame újjáépítésének támogatásával kapcsolatban

Papp László polgármester javaslatát, amely értelmében a debreceni önkormányzat 30 ezer euróval támogatja a Notre Dame újjáépítését, a debreceni képviselő-testület egyhangúlag fogadta el 2019. április 18-i ülésén.