cumuloviharmti

Zivatarok és hőség miatt is riasztanak Hajdú-Biharban

A hétvégén a sok napsütés mellett záporokra, zivatarokra is készülni kell. Ezzel együtt fokozódik a kánikula, 36, 37 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

IMG_0053_0

A Campuson is toborozzák a határvadászokat

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjának tagjai 2017. július 19-én a határvadász hivatásról személyesen adtak tájékoztatást az érdeklődőknek Debrecenben, egy fesztiválon.

keses

Fegyházba vonul a Bayk András kerti késelő

Bűnösnek mondta ki védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében a Debreceni Törvényszék azt a vádlottat, aki tavaly nyáron ittas állapotban egyetlen késszúrással megölte lakótársát Debrecenben, a Bayk András kertben. B. Ferencet a bíróság 11 év fegyházbüntetésre ítélte, 10 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és kötelezte 1,8 millió forint bűnügyi költség megfizetésére.

heroinmak

Kábítószerügyi Egyeztető Fórum a Campuson

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezte magát, hogy koordinálja és támogatja a kábítószer-elleni küzdelmet, ezért működött közre, támogatta és segítette a Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum létrejöttét és tevékenységét.