Ingyenes hét lesz az egyetem fitnesz központjában

Egyetem

Ingyenesen vehetik igénybe a Debreceni Egyetem dolgozói és hallgatói is az intézmény fitnesz központjának minden szolgáltatását május 2-a és 6-a között. Az Unifit Fitness&Gym Center személyi edzésre és csoportos órákra is várja az egyetemi polgárokat a nyílt héten.

Minden debreceni előtt megnyitja kapuit a Debreceni Egyetem fitnesz központja a Nagyerdei Stadionban a május elsejei hosszú tvége után. A nyílt t keretében naponta egy-egy szolgáltatást, vagy egy napon több edzésformát lehet ingyenesen kipróbálni az Unifit Fitness&Gym Centerben.

2600 négyzetméteren mintegy 200 edzésállomással a rekreációs sport legszélesebb eszköztárát vonultatja fel az Unifit. A sportolni vágyók fitnesz szekciókban mozgathatják meg a különböző izomcsoportokat, egy-egy izomcsoportot akár tucatnyi géppel tudnak fejleszteni. Emellett egyéb mozgásformákban, például fallabdázásban vagy boulderben is próbára teheti magát bárki május 2a és 6-a között.

A Debreceni Egyetem dolgozói és hallgatói számára külön programokkal is készül az Unifit május 2-án, szerdán és 5-én, szombaton. Ezen a két napon személyi edzők irányításával és tanácsadásával lehet edzeni, illetve csoportos órákba is be lehet kapcsolódni: aerobic, thai–bo, zumba, hot iron, deep work, spinning, step aerobic, tai chi, valamint alakformáló és harcművészet órákon vehetnek részt az egyetem polgárai.

A szerdai mozgásprogramok a hallgatók számára igazolt testnevelés órának számítanak, emellett ajándékbelépőt is kapnak az esti campus partyra. Aki pedig a rendszeres testmozgás mellett dönt, a nyílt t ideje alatt, azaz május 2a és 6-a között kiemelt kedvezménnyel válthat szezonbérletet a Debreceni Egyetem fitnesz központjába.

unideb.hu