Hogyan építsünk karriert?

Egyetem

Nábrádi András egyetemi tanár előadásával folytatódik a Hallgatói Karrierközpont álláskeresést, karrierépítést támogató kurzusa.

Önmenedzselés és önmegvalósítás, stratégiai oldal a karrierépítésben, protokoll és viselkedés – többek között ezek a témák is terítékre kerülnek a 2015/16-os tanév tavaszi szemeszterének hat előadásos karrier-tanácsadó sorozatában. Az egyetem oktatói mellett olyan előadókat is meghívtak a szervezők, akik a munkáltatói oldal szemszögéből mutatják be az álláskeresés, karrierépítés tematikáját.

„Stratégiák a karrierépítésben” címmel március 8-án Nábrádi András tart előadást. Az egyetemi tanár 18 éve vezeti a Gazdaságtudományi Kar Vállalatgazdaságtani Tanszékét, és több mint 20 éve oktatja a stratégiai menedzsmentet.

Előadásában az üzleti életben alkalmazott módszereket vetíti le a személyes stratégia kialakításának lehetőségére. Bemutatja az önismerettel kapcsolatos metódusokat, amelyek minden tervezés alapját jelentik. Megtudhatják az érdeklődők, hogy önmagunk elemzésével hogyan jutunk el a vízióinkhoz, milyen módszereket érdemes használnunk ebben a folyamatban. Az előadó gyakorlati példákkal szemlélteti a karrierépítés stratégiai oldalát, világítja meg a tervezés szükségességét.

A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központjával és a Bölcsészettudományi Karral közösen szervezett előadásokra olyan érdeklődőket is várnak, akiket csak egy adott téma érdekel, aki pedig tagja az Alumni közösségnek, ingyenesen látogathatja a rendezvényt.

Részletek a kurzusról: www.karrier.unideb.hu