Programkavalkád a Műszaki Karon

Egyetem

Mozgalmasan indult az ősz a Műszaki Karon. A Hallgatói Önkormányzat koncertekkel és versenyekkel várta a fiatalokat október 13-15. között.

A Lovardánál felállított sörsátorban a háromnapos összejövetel első napján még házasságot is köthettek egyetemisták szívük választottjával – természetesen csak informálisan. Az így létrejött frigyeket élő zenével kísért lakomával ünnepelhette a násznép, hiszen a szervezők főzőversenyt is hirdettek. Később DJ Sunny pörgette fel a szórakozni vágyó fiatalokat, majd a Delta zenekar húzta a talpalávalót.

A már hagyománynak számító TörDElő tésztahíd-építő versenyen határon innen és túl működő felsőoktatási intézmények csapatai mutathatták meg mérnöki tudásukat, közülük a Kolozsvári Műszaki Egyetem Corvin nevű csapata győzedelmeskedett. A verseny során felgyülemlett feszültségeket az Estella Hastánc Stúdió bemutatója, valamint lézer show oldotta. Az esti bulin a Zorall koncertje mellett DJ Sunny mixeire táncolhattak a sörsátorba látogatók.

A zárónap délutánja szintén versengéssel telt: a szervezők póker- és csocsóversennyel, rekeszépítéssel, valamint a Pitbull Team bemutatójával várták az érdeklődőket. Az esti Campus Party-ra hamar elfogytak a jegyek, hiszen Majka&Curtis gondoskodtak a jó hangulatról, a sörsátras programot pedig hajnalig tartó zenéléssel DJ PéGé zárta.

Szabó József, a Műszaki Kar Hallgatói Önkormányzatának tagja, a rendezvény szervezője elmondta: örömmel tapasztalták, hogy az egyetem minden karáról érkeztek érdeklődők a rendezvényre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.